Hockeyclub MOP in Vught was de eerste vereniging die de meerwaarde inzag van de aanpak van CAN10 (voorheen Simol). Deze klassieke vereniging werd in 1923 opgericht en beschikt over een fraai complex met een rustiek clubhuis. Het eerste damesteam komt uit in de landelijke Promotieklasse.

CAN10 Sporthoreca zorgt ervoor dat leden en gasten niets tekortkomen. Van een kopje koffie tot de drankjes tijdens de ‘derde helft’ en van een lekker broodje tot een complete maaltijd. Heb je speciale wensen m.b.t. een activiteit, neem contact op met horecamanager Paula Sieverink. Er is veel mogelijk, maar verzoeken moeten wel op tijd worden besproken. Uiteraard is e.e.a. ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de accommodatie.

Voor vragen, verzoeken, wijzingen of annuleringen neem je contact op met Paula via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Paula Sieverink (Horecamanager)
Horecafoon 06 54 29 34 78
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden tijdens hockeyseizoen
Woensdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
17.00 – 23.30 uur
16.00 – 21.30 uur
08.00 – 19.00 uur (afhankelijk van competitie)
09.30 – 18.00 uur (afhankelijk van competitie)
Goed om te (w)eten

Op woensdag en vrijdag bestaat de mogelijkheid om op de club te eten. Wil je daar meer over weten of wil je reserveren, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.